Dona suport a la Creu de Sant Jordi per a l’Orfeó Reusenc

Dona suport a la Creu de Sant Jordi per a l’Orfeó Reusenc

L’any 2018 l’Orfeó Reusenc celebra 100 anys d’història i ha presentat una candidatura a la Creu de Sant Jordi 2018. Per tal de poder aconseguir aquest reconeixement però, l’entitat necessita que tingui el suport del màxim nombre possible d’entitats i també de persones.

L’Orfeó Reusenc és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a fomentar la llengua i la cultura catalana. Aquesta tasca la fa majoritàriament, des de la vessant del cant coral, però també des d’altres manifestacions culturals, com el teatre i la dansa, i d’altres relacionades amb la cultura popular i tradicional com el ball de bastons.

També compta amb particularitats històriques, com la tradicional Rifa de la Confitura, la més antiga que es duu a terme a les comarques meridionals o Els Pastorets de Belluguet i Bieló, únics a tot Catalunya i on es barregen diverses disciplines escèniques: des del teatre al cant, passant per la dansa.

Podeu donar el vostre recolzament, com a entitat o individualment a la candidatura enviant el full d’adhesió omplert per 3 vies:
  • Correu electrònic: orfeoreusenc@orfeoreusenc.cat
  • Correu ordinari: carrer Sant Llorenç, 14 Reus (43201)
  • Presencialment en horari de secretaria de l’Orfeó Reusenc (els dijous de 19.00h a 20.30h al primer pis de l’Entitat)

Descarrega’t la sol·licitud d’adhesió: individual i/o per entitats.