Lliurament de plaques a entitats federades de les Terres de Ponent

Lliurament de plaques a entitats federades de les Terres de Ponent

Les entitats de les Terres de Ponent federades a la Federació d’Ateneus de Catalunya van rebre la placa distintiva com a adherides el passat 10 de novembre a l’Ateneu Popular de Ponent, seu de la Delegació Territorial de les Terres de Ponent.

A l’acte de lliurament de les plaques hi van assistir catorze d’entitats: Fundació Orfeó Lleidatà; Ateneu Popular de Ponent; Associació Cultural Ateneu Golmesenc; Ateneu Cultural de Guissona; Centre Obrer Instructiu d’Unió Republicana; Unió Recreativa Maialenca; Ateneu Popular de la Fuliola; Cercle de Belles Arts; Associació Cultural Centre Cultural i d’Esbarjo d’Ivars d’Urgell; Societat l’Ateneu de Tàrrega; Societat l’Ateneu de Tàrrega; Societat l’Ateneu de Tàrrega i Societat l’Ateneu de Tàrrega.