Suport a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart

Suport a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya condemnem i rebutgem fermament la decisió de la magistrada de l’Audiència Nacional, Carmen Lamela, de dictar presó incondicional per als presidents d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez.

Considerem que aquestes detencions són una mostra més de la repressió de l’estat espanyol a la llibertat, al dret d’expressió i de reunió o manifestació del poble català. Novament, topem amb un cop de porta al diàleg i a la voluntat de consens.

És per això que volem mostrar el nostre suport i solidaritat a les dues associacions, i de manera especial a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, en representació de bona part de la ciutadania que ha sortit aquests dies, i els que vindran, a dir prou. És inadmissible en un estat, pretesament democràtic, l’existència de presos polítics.

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya seguirem defensant els drets civils i polítics de la ciutadania catalana i denunciarem l’agressió a la democràcia i a l’estat de dret.

#llibertatJordis

#usvolemacasa