20a Fira Mediterrània de Manresa

20a Fira Mediterrània de Manresa

Del 5 al 8 d’octubre, la capital del Bages es convertirà, un any més, en epicentre de la cultura popular i les músiques d’arrel. La Fira Mediterrània de Manresa, que celebra enguany la seva 20a edició acollirà durant quatre dies 126 companyies que oferiran 179 funcions, d’aquestes, 36% de pagament i 64% gratuïtes. La programació, que inclou 7 coproduccions i 32 estrenes, vol celebrar el 20è aniversari llençant quatre missatges que han definit la filosofia d’aquest projecte al llarg dels anys: futur, patrimoni, innovació i Mediterrània.

 

Aliances XTAC+Fira Mediterrània

Aquest any, la XTAC ha teixit aliances amb la Fira Mediterrània, que fruit de la bona entesa i la col·laboració, es traduirà en la presència de la XTAC en un estand de la Llotja de professionals i permetrà, als programadors de la xarxa, inscriure’s gratuïtament per poder assistir-hi. A més, la Fira cedirà un espai a la XTAC per a que celebri el V Consell de Programadors. D’altra banda, el diumenge 8 d’octubre, a les set de la tarda, s’hi podrà veure l’Auca del Senyor Esteve, la primera producció teatral de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la companyia Quatre per Quatre.