Lliurament de plaques a entitats federades a Reus

Lliurament de plaques a entitats federades a Reus

El divendres 22 de setembre, el Centre d’Amics de Reus va acollir el lliurament de plaques identificatives a entitats federades a la FAC. A l’acte hi van assistir 11 entitats de la Delegació Territorial de les Comarques Tarragonines. La benvinguda va anar a càrrec de Joan Maria Mallafré, president del Centre d’Amics de Reus, el qual va presentar també diverses obres de millora de la sala d’actes de l’entitat. A continuació, es va procedir al lliurament de les plaques identificatives a les entitats assistents a càrrec de Salvador Casals, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Xavier Tudela, President de l’organització Capital de la Cultura Catalana, va oferir la ponència “Els ateneus i les capitals culturals”. Va cloure l’acte, Carles Pellicer, alcalde de Reus. L’acte va ser conduït pel periodista Josep M.  Baiges i finalitzà amb un breu actuació del Cor Mestral.