Lliurament de plaques a entitats federades a Barcelona

Lliurament de plaques a entitats federades a Barcelona

El Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona va ser la seu, el passat divendres 29 de setembre, d’un dels actes de lliurament de plaques a entitats federades que la Federació d’Ateneus de Catalunya està desplegant pel territori. A l’acte hi van assistir un total de 33 entitats entre les de la Delegació de la Ciutat de Barcelona i d’algunes altres poblacions properes. La benvinguda va anar a càrrec de Teresa Baltà, presidenta del Centre Sant Pere Apòstol, la qual va donar lectura també al Manifest de la Cultura Popular de Catalunya en defensa dels drets civils dels catalans i catalanes i de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

A continuació, Alfons Tiñena, tècnic de la Delegació de la Ciutat de Barcelona, va explicar el projecte “El metaarxiu dels ateneus” i va presentar a Sussana Muriel, arxivera responsable de la seva execució, la qual va fer una xerrrada sota el títol “El valor dels arxius als ateneus”. Per finalizar l’acte, Carlos Pablos, membre de la junta directiva de la Federació d’Ateneus de Catalunya, va lliurar les plaques identificatives a les entitats assistents.