Els ateneus a l’Associa’t a la festa 2017

Els ateneus a l’Associa’t a la festa 2017

Al voltant de 120.000 persones han passat per l’Associa’t a la festa!

Sota el lema “Compartir el que Som” les associacions hem tornat a convertir la Plaça de Catalunya en un espai lúdic, festiu, i familiar, consolidant el nou model de l’Associa’t amb prop de 200 activitats i propostes de caràcter participatiu.

La Federació d’Ateneus de Catalunya hem participat, un any més, amb l’activitat “Crea el teu ateneu”. Les assistents podien  construir un ateneu a través de dinàmiques participatives en les que han pogut dissenyar l’arquitectura i la programació d’una entitat cultural. També hi han participat infants que han pogut completar un trencaclosques dels ateneus.

Durant tres intenses jornades (del 23 al 25 de setembre), més de 200 entitats i col·lectius de la ciutat hem celebrat i compartit amb la ciutadania uns valors, com la convivència, el respecte, la llibertat, el diàleg i la inclusió que conformen la identitat de Barcelona i els seus habitants. Hem sigut 1850 persones voluntàries i membres d’associacions que hem construït aquest espai que promou la diversitat cultural, pluralitat, igualtat de gènere, transformació social, la cooperació, la participació i l’acció comunitària.