Vendre entrades del Festival Esperanzah! té recompensa

Vendre entrades del Festival Esperanzah! té recompensa

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha teixit aliances amb l’edició 2017 del Festival Esperanzah!

La festa de l’economia solidària i la solidaritat se celebrarà el 13, 14 i 15 d’octubre al Prat de Llobregat i acollirà concerts i actuacions de Txarango, Leo Bassi, Zoo o la Balkan Paradise Orchestra entre d’altres, en suport de causes socials.

Amb la voluntat de donar suport a projectes socials i a cooperatives sense ànim de lucre, i fomentar l’assistència de persones amb pocs reursos econòmics, l’acord entre la FAC i el festival ofereix la possibilitat als ateneus que ho vulguin de vendre entrades del certamen. L’avantatge és que l’entitat es pot beneficiar del 50% de la venda d’entrades. Així, si cada entrada té un cost de 12 €, l’entitat s’enduria 6 €. La resta serà destinat íntegrament a projectes socials.

Les entitats interessades poden seguir els següents passos:

  1. Difondre la celebració del Festival Esperanzah i preguntar a la base social si vol entrades.
  2. Demanar entrades a través del correu info@gatsbaix.org.
  3. L’organització enviarà les entrades a l’entitat. Aquesta s’encarrega de vendre-les, cobrar-les i el 13 d’octubre, primer dia del festival, es realitzarà la liquidació corresponent.
  4. L’organització necessitarà un certificat de donació.

IMPORTANT:

  • També podeu demanar entrades gratuïtes per persones que no puguin pagar 12 euros. Si voleu entrades gratuïtes per als col·lectius amb els que treballeu, no dubteu en demanar-les, per que molta més gent les pugui gaudir.
  • També, podeu muntar estand de la vostra entitat al festival si us ve de gust.

Les entitats interessades en participar amb la venda d’entrades de l’Esperanzah, teniu fins al 9 d’octubre de límit per comunicar les peticions d’entrades.