Crea el teu ateneu a l’Associa’t a la Festa 2017!

Crea el teu ateneu a l’Associa’t a la Festa 2017!

Arriba la segona edició d’Associa’t a la festa amb prop de 200 activitats plurals, participatives, singulars i creatives que ompliran la plaça de Catalunya de Barcelona durant la Mercè 2017. Un programa coproduït amb 180 associacions de Barcelona que es dies 23, 24 i 25 de setembre faran de la festa el gran atractiu per convidar grans i petits a participar-hi, en què la tradició autogestionària de les nostres associacions us farà gaudir de l’energia comunitària i la seva capacitat transformadora. Celebrarem el compromís, la solidaritat, la cooperació, la igualtat de gènere i la sostenibilitat de les entitats de la ciutat!

La Federació d’Ateneus de Catalunya hi participarem, un any més, i hi serà present el diumenge 24 de setembre, de 16h a 18h, a la carpa blava, amb l’activitat “Crea el teu ateneu”. Vine i pensarem plegades com construir un ateneu a través de dinàmiques participatives. Per un parell d’hores, podràs dissenyar l’arquitectura i la programació d’una entitat cultural!

Consulta tota la programació AQUÍ.