Presentació “Puig i Cadafalch. Un croquis”

Presentació “Puig i Cadafalch. Un croquis”

La Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya ha iniciat el curs 2017-18 amb una nova co-producció, junt a Teatre Obligatori, centrada en la figura de l’arquitecte i polític Josep Puig i Cadafalch.  L’espectacle teatral titulat, “Puig i Cadafalch. Un croquis”, dirigit per Marc Rosich, es presentarà el proper 30 de setembre, a les 18.30h, a Lluïsos de Gràcia ((plaça del Nord, 7-10 Barcelona).

Emmarcada en l’Any Puig i Cadafalch, l’obra està protagonitzada per l’actor Sergi Mateu, que en forma de monòleg dramàtic, construeix fragments de les memòries de l’arquitecte i una selecció dels seus discursos més famosos.

És la nova proposta d’aquest curs per a ser programada als teatres d’ateneus de la XTAC.

L’entrada és gratuïta però les localitats són limitades. Podeu fer la vostra reserva enviant un correu a ateneus@ateneus.cat. Indiqueu el vostres nom i número de localitats.

Consulta el dossier.

Amb el suport de l’Institut Català d’Empreses Culturals, la Diputació de Barcelona i els Lluïsos de Gràcia.