Plaques per a entitats federades

Plaques per a entitats federades

La Federació d’Ateneus de Catalunya celebrarà diversos actes de lliurament de plaques identificatives a entitats federades:

> El proper divendres 22 de setembre per la tarda tindrà lloc l’acte de lliurament de les plaques identificatives de les entitats federades de la Delegació Territorial de les Comarques Tarragonines. L’acte se celebrarà a la seu del Centre d’Amics de Reus i servirà també per inaugurar la remodelació de la seva nova sala d’actes. L’acte comptarà amb l’assistència del senyor Carles Pellicer, alcalde de Reus.

> El proper divendres 29 de setembre, a les 18:30h, tindrà lloc l’acte de lliurament de les plaques identificatives de les entitats federades pertanyents a la Delegació Territorial de la Ciutat de Barcelona. Aquest acte se celebrarà a la seu del Centre Sant Pere Apòstol que enguany celebra el seu 125è aniversari. Durant l’acte, es presentarà el projecte de la FAC “El metaarxiu dels ateneus” i hi haurà una xerrada a càrrec de Susanna Muriel, arxivera.

D’altra banda, el passat 27 de maig es va celebrar el plenari anual de la delegació on es va fer entrega de les plaques identificatives de les entitats federades de la Delegació Territorial de les Comarques de Girona.