Obertes les inscripcions a l’Smithsonian Folklife Festival

Obertes les inscripcions a l’Smithsonian Folklife Festival

L’estiu del 2018 Catalunya serà la cultura convidada a la 51a edició de l’Smithsonian Folklife Festival, un dels festivals culturals més importants dels EEUU, que se celebra cada any a Washington pels voltants de la festivitat del 4 de juliol. L’objectiu de la participació catalana és mostrar la riquesa i diversitat de tradicions culturals i expressions artístiques del nostre país. Per tal d’unir esforços i aprofitar totes les sinergies possibles, aquesta manifestació s’ha volgut fer coincidir amb el 31è Aplec Internacional organitzat per Adifolk, que per primer cop tindrà lloc fora d’Europa.

 

Entitats, si desenvolupeu una activitat relacionada amb la cultura popular i el patrimoni immaterial i voleu formar part de la delegació catalana, podeu consultar les bases de participació i presentar la vostra sol·licitud d’inscripció a través del formulari electrònic fins al 29 de setembre.