La FAC us anima a participar a l’Onze de Setembre

La FAC us anima a participar a l’Onze de Setembre

La Federació d’Ateneus de Catalunya anima a les entitats associades a sortir al carrer l’Onze de Setembre.

Els ateneus catalans hem apostat sempre per la cultura associativa de base, vertebradora de l’estima envers un país i una llengua, a través dels valors que hem transmès generació rere generació: el respecte, la igualtat, el civisme, la democràcia i la solidaritat; per garantir un treball comú que ens permeti construir una societat implicada en el futur col·lectiu del país.

La Federació d’Ateneus de Catalunya anima a les 90.000 persones associades que formen part de les 170 entitats federades a celebrar la jornada i a participar als actes commemoratius i reivindicatius que s’organitzen en el marc de la Diada Nacional de Catalunya als municipis catalans.

Recordem que la Federació d’Ateneus de Catalunya dona suport a la convocatòria del Referèndum per la Independència de Catalunya el proper 1 d’octubre de 2017.

Llegeix el Manifest dels ateneus per l’1-O 2017.

Us desitgem una molt bona Diada!