La Cate de Figueres es renova

La Cate de Figueres es renova

Sota el lema “La Cate és cultura. Tu ets cultura. La Cate ets tu”, l’entitat cultural de Figueres
estrena una nova imatge corporativa que anirà lligada a la figura del soci i a les entitats que formen part del Viver Cultural.

El proper 15 de setembre a les 19h tindrà lloc l’acte de presentació en el que es donaran a conèixer totes les novetats de la temporada 2017-2018 i s’iniciarà una nova etapa en la que es buscarà enriquir la cultura empordanesa amb la participació activa de la ciutadania.

“El 15-S és una jornada històrica ja que a partir d’aquell dia La Cate apostarà per una nova
manera de fer cultura, esdevenint l’entitat més participativa i interactiva de l’Empordà”

La Cate es renova i anunciarà totes les novetats de la temporada el proper divendres 15 de setembre (15-S) a la plaça de l’espai cultural. Partint de la modernització de la imatge corporativa, l’entitat inicia una nova etapa que vindrà marcada per la implicació dels seus socis i les diverses associacions i col·lectius figuerencs que formen part del Viver Cultural (fins ara conegut com l’Hotel d’Entitats). Aquest nou concepte englobarà el conjunt d’entitats que participen i resideixen a l’edifici del centre cultural.

El divendres 15 de setembre s’explicaran els primers passos a seguir en el funcionament d’aquest nou procés participatiu i es presentaran totes les novetats de la temporada 2017-2018:
– Nova IMATGE: més fresca, més moderna, més visual
– Nova WEB: més interactiva, més dinàmica, més navegable
– Nova TEMPORADA: més música, més espectacles familiars, més cultura
– Nova figura del SOCI: més participatiu, més actiu, més implicat
– Nou VIVER CULTURAL: més obert, més visible, més associatiu
L’esdeveniment del divendres comptarà amb activitats familiars, l’acte oficial de presentació de la nova CATE, un sopar musicat pels artistes empordanesos LaKaste, North State, Pablo Serna i Stela Nur, i una festa final amb la banda local The Quienes i el Dj Adrià Giner.

Nova web en col·laboració amb els alumnes de la UOC

El nou portal web que presentarà l’entitat figuerenca és fruit d’un treball conjunt entre aquesta, un grup d’alumnes de Comunicació de la UOC i la Federació d’Ateneus de Catalunya. Al llarg del curs 2016-17, l’entitat va sol·licitar el servei de Comunicació de la FAC pel qual es proporciona la possibilitat de comptar amb material de difusió creat per l’alumnat en pràctiques. Al llarg de l’any s’han establert sinergies a tres bandes per a facilitar a l’entitat el projecte demanat i el resultat del qual es presentarà el proper 15 de setembre. Des de l’entitat, la responsable del projecte, Irene Caamaño ha valorat el projecte:

“Hem estat treballant en la nova web de l’entitat amb els alumnes de la UOC d’octubre a juny i el resultat final ha estat fructífer. L’Edilia, encarregada de comunicar-se amb nosaltres, era molt atenta i va entendre de seguida què necessitàvem. El disseny final era tal qual l’esperàvem, així com l’estructura definitiva i la funcionalitat. Es va adaptar completament a les nostres necessitats, donant lloc a una web dinàmica, moderna, interactiva i visual. L’únic aspecte negatiu, un cop s’ha entregat el treball final, és que cal comptar amb una persona familiaritzada amb la informàtica per gestionar el contingut internament.”