FITAG 2017

FITAG 2017

Dimarts 29 d’agost, arranca la 17ª edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona que durarà fins al dissabte 2 de setembre. Durant aquesta setmana es podran veure diferents espectacles i obres teatres de companyies d’arreu del món. Per encetar la programació d’aquest any, un cop finalitzat l’acte inaugural, es farà la representació de l’obra Guantanamera, de la companyia El Mirall de Blanes.

Enguany el FITAG compta amb 7 espais escènics per tota la ciutat de Girona i amb gairebé 30 companyies de teatre participants. El festival teixeix aliances i col·laboracions amb les companyies locals i internacionals, els municipis i els barris per a l’intercanvi i la convivència.

FITAG i XTAC, aliades

Aquest any, s’ha iniciat una aliança amb la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) que concretada en dos programadors de la xarxa, els quals seran convidats a veure els espectacles que es programen per poder recomanar i suggerir a la resta de programadors de la XTAC. A més, el dissabte 2 de setembre, al pati de la Casa de Cultura de Girona, es podrà veure l’espectacle Kabarret de la companyia Filagarsa de l’ateneu XTAC, el Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei.