Vine a fer Turisme Ateneístic a Galícia

Vine a fer Turisme Ateneístic a Galícia

Vols conèixer el territori i fer turisme ateneístic?

Des de la Federació et proposem una sortida a terres gallegues per conèixer d’algunes de les seves poblacions més emblemàtiques i amb més tradició associativa. Visitarem els ateneus de Santiago de Compostela, Ourense i Ferrol.

La sortida està prevista els dies 12, 13 i 14 d’octubre i els preus inclouran l’avió, l’allotjament, el desplaçament, les visites i els àpats, excepte els sopars.

Aquesta sortida s’inclou dins de les propostes de Turisme Ateneístic que des del projecte Amigos de los Ateneos us oferim per tal de conèixer el territori d’una manera diferent. La Federació ja ha organitzat sortides al País Valencià, Andalusia, Astúries i Cantàbria.

EN BREU OBRIREM LES PLACES!*

*Les places seran limitades!

Més informació: PDF o truca a la Federació (932688130)