IV Consell XTAC a Pineda de Mar

IV Consell XTAC a Pineda de Mar

Aprofitant que Pineda de Mar esdevindrà la capital del teatre amateur de Catalunya del 28 d’abril a l’1 de maig a la XVa Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar, la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC), impulsada per la Federació d’Ateneus de Catalunya, celebrarà a la localitat el IV Consell XTAC, on es donaran cita més d’una vintena de teatres d’ateneus del país.

La trobada serà el 29 d’abril, a partir de les 10 h, a Can Comas (c/ Vila, 3).

S’hi analitzarà, debatrà i promourà noves formes de treball, amb la finalitat de conèixer i coordinar la feina que es realitza des dels diferents ateneus de tot Catalunya, així com gestionar la programació de tardor dels teatres amateurs catalans.

A la Mostra també s’hi ha programat l’obra teatral  “L’auca del Senyor Esteve“, de la companyia Quatre per Quatre, el 30 d’abril, a les 10.00h, a l’Auditori. Aquesta és la primera producció de la XTAC.