Campanya solidària 2017: #sensesostre

Campanya solidària 2017: #sensesostre

Només a Barcelona hi ha 941 persones sense sostre i 1973, sense llar. A Espanya, en són 40.000. És allò que ningú vol veure.

Aquest 2017, la Federació d’Ateneus de Catalunya ha escollit el projecte Sense sostre com a campanya solidària de la que volem que els ateneus en siguem partíceps:

 

Fes la teva aportació ara!

Sense sostre és un llargmetratge de ficció, escrit i dirigit per Xesc Cabot i Pep Garrido, dos cineastes amb valors, exigents i que ja han tingut reconeixements al llarg de la seva trajectòria. La pel·lícula la impulsen des de les productores Atiende Films i Alhena Production, i és una pel·lícula que pretén visibilitzar, fer reflexionar i fer reaccionar a la societat sobre el problema del sensellarisme a casa nostra.

Estan intentant aconseguir 30.000 € per llogar el material tècnic per poder rodar. Per aquest motiu, la Federació fa difusió d’aquest projecte entre les seves entitats associades. Volem fer realitat l’audiovisual perquè la contribució de totes i tots els pot ajudar assolir el finançament que tant necessiten per fer un film que donarà veu per fi, als i les sense sostre.

Pots difondre aquesta crida pels teus canals comunicatius: www.sensesostre.cat.

 

Per impulsar aquest projecte solidari, la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Fundació Catalunya Cultura fan arribar unes propostes exclusives per a les entitats federades:

Projeccions a la carta – 450€

Projecció de “Sense Sostre” amb presència i cinefòrum dels directors i actors (els desplaçaments fora de la ciutat de Barcelona es facturaran a part) + Presència als títols de crèdit del film.

En cas d’aconseguir 15 o més projeccions el preu podria ser de 400€.

Cinefòrum social – 260€

Projecció de “Sense Sostre” amb la presència dels directors, treballadors i/o voluntaris en la lluita contra el sensellarisme i/o persones que han viscut al carrer (els desplaçaments fora de la ciutat de Barcelona es facturaran a part) + Presència als títols de crèdit del film.

En cas d’aconseguir 15 o més projeccions el preu podria ser de 235€.

El teu cineclub – 175€

Projecció de “Sense Sostre” quan i on tu vulguis, gràcies a la precompra de la pel·lícula + Presència als títols de crèdit del film.

En cas d’aconseguir 15 o més precompres el preu podria ser de 150€.

 

A més, hi hauria la possibilitat d’oferir activitats personalitzades, visites guiades o tallers, a aquells ateneus que mostressin el seu interès en la pel·lícula.

*Part de la recaptació d’aquestes activitats estarà destinada a la Fundació Arrels i la seva lluita contra el sensellarisme.