Subvencions de polítiques socials 2017

Subvencions de polítiques socials 2017

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha publicat les bases generals i la convocatòria de les línies de subvencions de projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de polítiques socials.

Aquesta línia va adreçada a aquelles entitats inscrites en el Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya que en la data de publicació de la convocatòria i durant el període 2017-2018 tingueu previst realitzar actuacions que us facilitin la implementació i desenvolupament del vostre pla de voluntariat per cercar persones voluntàries per renovar i incrementar el voluntariat de l’entitat, i fer alguna de les actuacions següents per tal de millorar la gestió d’aquestes persones.

  • El termini de presentació del formulari de sol·licituds, junt amb els annexos corresponents que les acompanyen, finalitza el dia 25 d’abril de 2017.

Documentació relacionada: