El Cor Vivace guanya la Votació Popular dels Premis Ateneus 2016

El Cor Vivace guanya la Votació Popular dels Premis Ateneus 2016

El projecte “Happy!!!” del Cor Vivace del Cercle Catòlic de Gràcia ha guanyat la Votació Popular dels Premis Ateneus 2016. Dels gairebé 400 vots efectuats online, 57 han donat suport a aquesta candidatura de totes les presentades al certamen. La Federació d’Ateneus de Catalunya, en col·laboració amb el Diari ARA, reconeixeran la tasca duta a terme per l’entitat amb un diploma, una subscripció anual al diari i una col·lecció de pintures de Ramon Casas.

“Happy!!!” és un espectacle audio-visual conduït per la periodista Elisenda Roca, en el qual es sorprenia al públic amb mostres de felicitat, ja sigui a través de relacions personals, professionals, o familiars. Tot plegat amenitzat amb unes il·lustracions musicals del cor amb temes relacionats amb la felicitat. El cor va realitzar un lipdub de la cançó “Happy” en moltes de les places de la vila de Gràcia.

El projecte tenia per objectiu fomentar el cant coral, donar a conéixer l’associació coral, descobrir nous repertoris, interrelacionar la música amb la vida privada i manifestar i transmetre felicitat en cada actuació.

El Cor Vivace és un dels cors que té el Cercle de Gràcia i està format per un centenar de cantaires d’una mitjana d’edat de 39 anys. Treballa la música moderna-pop i realitza els seus concerts d’una manera dinàmica i diferent en versió performance.

L’acte de lliurament de la 27ena edició dels Premis Ateneus es celebrarà demà, 14 de desembre, a les 19:30h, a les Drassanes Reials (Barcelona).