II Fórum Ateneos 2016 a Andalusia

II Fórum Ateneos 2016 a Andalusia

La Federació d’Ateneus de Catalunya i la Federación de Ateneos de Andalucía organitzen el II FÓRUM ATENEOS, que se celebrarà el proper 12 de novembre de 2016 a l’Ateneo de Mairena del Aljarafe (Sevilla, Andalusia), aprofitant el desè aniversari d’aquesta entitat.

Amb la voluntat de compartir experiències del moviment ateneístic d’ambdós territoris, reflexionar i debatre sobre elements comuns i abordar la cerca de possibles estratègies, la cita acollirà ponències i tallers en una jornada de treball oberta a tots i totes les ateneistes i, especialment, a membres directius d’ateneus de parla hispana.

La trobada permetrà visibilitzar posicionaments sobre qüestions que afecten als territoris on els ateneus desenvolupen la seva activitat respectiva. S’han programat debats sobre el present i el futur de l’ateneisme i tallers sobre gestió de recursos i projectes, i estratègies comunicatives a les entitats.

Hi col·laboren: Junta de Andalucía, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Federación de Ateneos de España, Ateneo de Mairena del Aljarafe, Ateneo Mercantil de ValenciaAteneo Albacetense, Centro Andaluz de las Letras, Amigos de los Ateneos.

 

CONSULTA EL PROGRAMA (PDF en castellà)

FORMULARI D’INSCRIPCIONS TANCAT.