Debatem sobre els i les joves als ateneus. T’apuntes?

Debatem sobre els i les joves als ateneus. T’apuntes?

L’Ateneu de Manlleu acollirà una taula rodona sobre la implicació dels joves als ateneus i casals el proper dissabte, 19 de novembre, a les 10 hores. La Federació d’Ateneus de Catalunya està treballant en l’edició d’un nou número de la revista semestral Ateneus, el 15, que es publicarà el mes de desembre i en aquesta ocasió la relació del jovent a les entitats serà l’eix temàtic.

 

Per tal d’implicar i donar veu als i les protagonistes del tema que abordarem, la FAC convida a participar a joves socis d’entre 16 i 35 anys a la taula rodona. Només cal que formalitzeu la vostra assistència amb un correu electrònic amb el nom i entitat a: comunicacio@ateneus.cat (abans del 17 de novembre).

 

A la taula rodona, que es preveu durarà al voltant d’una hora, s’oferirà esmorzar (per gentilesa de l’entitat amfitriona). Els continguts del debat serà recollits i publicats a la revista del mes de desembre.

Encara esteu a temps de participar, animeu-vos!