La Marató de TV3 busca persones voluntàries

La Marató de TV3 busca persones voluntàries

El 8 de novembre, a les 10h, s’obre el període d’inscripcions per participar com a persones voluntàries a La Marató de TV3. Qui ho desitgi, es podrà inscriure a través de voluntariat.org.

Amb el lema Tots tenim un costat bo O molt bo, la  25ena edició de La Marató de TV3 tindrà com a objectiu informar i recaptar fons per l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, que tindrà lloc el diumenge, 18 de desembre de 2016.

Com cada any més de 2.000 persones participaran amb el seu compromís i el seu temps en el desenvolupament de la jornada. La inscripció permet escollir la tasca que es vol fer, el torn horari i la seu territorial on es vol participar, així com les dates, els llocs i el tipus de formació de la campanya 2016, que en aquesta edició incorpora l’opció de formació en línia com a mesura de conciliació horària.