Conclusions 1a Jornada d’Associacionisme i Voluntariat

Conclusions 1a Jornada d’Associacionisme i Voluntariat

La Fundació Pere Tarrés, la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Federació Catalana de Voluntariat Social van organitzar la 1ª Jornada d’Associacionisme i Voluntariat “Som aquí, sumant voluntats”, el passat 27 d’octubre. La realitat associativa al descobert, compromesos amb la participació i el valor de les aliances.

 

Es van realitzar tres taules de debat on les pròpies entitats van exposar i compartir encerts i errors en l’experiència de gestionar la participació i de promoure la implicació activa de la ciutadania. Hi van participar representants d’entitats com ara Arrels Fundació, Fundació Marianao, Associació Habitat, Fundació Orfeó Lleidatà, Fundació La Vinya, Lluïsos d’Horta, Lluïsos de Gràcia i representants de les tres entitats organitzadores.

 

Consulta el resum de la jornada en aquest PDF.