Presentació de la XTAC 2016/2017

Presentació de la XTAC 2016/2017

La Federació d’Ateneus de Catalunya posa en marxa el que serà la xarxa de teatres més gran de Catalunya, la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) amb l’objectiu de dinamitzar els teatres d’aquests equipaments a partir de diverses iniciatives que persegueixen dotar-los de continguts escènics, i facilitar així la circulació d’espectacles, generar sinergies entre ells i promoure aliances amb projectes professionals.

 

El mapa de teatres ateneus al nostre país és ric i quantiós, alhora que genera dinàmiques d’activitat molt diverses. La XTAC vol posar en valor aquest mapa d’equipaments i millorar la seva projecció i relació amb el públic.

 

El projecte compta amb el suport de bona part de les institucions públiques del país i engega motors el proper dia 10 de novembre amb la presentació de l’espectacle “Roig”, de Mònica Lucchetti, un homenatge a l’escriptora Montserrat Roig coincidint amb els 70 anys del seu naixement i els 25 de la seva mort.

 

Per la roda de premsa comptarem amb:

– La presència de bona part dels responsables dels equipaments hores d’ara ja inscrits a la XTAC. Ja han confirmat l’assistència artistes i una quinzena d’ateneus. Farem una foto de família!  

– La presentació a càrrec de:

  • Salvador Casals, president de la FAC
  • Juanjo Puigcorbé, diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona
  • Carles Sala, en representació de l’ICUB – Ajuntament de Barcelona
  • Lluís Puig, director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals

Confirmeu, siusplau, la vostra assistència a: xtac@ateneus.cat

 

Dia: dimecres, 9 de novembre de 2016

Hora: 11h

Lloc: Auditori Cullell i Fabra del Centre Sant Pere Apòstol (c/ Sant Pere Més Alt, 25 – Barcelona)