III Consell de la XTAC: a punt per la temporada 2016/17!

III Consell de la XTAC: a punt per la temporada 2016/17!

19 entitats membres de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) s’han trobat aquest dissabte, 8 d’octubre, en la que ha estat la tercera sessió del Consell de la xarxa que aplega programadors escènics als ateneus. La cita ha tingut lloc a Els Carlins de Manresa, coincidint amb la Fira Mediterrània 2016.

El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila; el director general de Cultura Popular, Lluís Puig; l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals van assistir al Consell.

El projecte XTAC, impulsat el 2015 per la Federació d’Ateneus de Catalunya, compta amb 28 entitats arreu del país que programen espectacles als seus equipaments teatrals.

Del III Consell de la XTAC, se’n desprèn una jornada intensa de debat intern que servirà per definir línies estratègiques a futur. Molt aviat, la XTAC presentarà les novetats de la nova temporada 2016/2017 que just es posa en marxa.

 

Tags: XTAC