#elPanoràmic 2016: una eina per enfortir l’associacionisme

#elPanoràmic 2016: una eina per enfortir l’associacionisme

Comença l’edició 2016 del treball de camp del Panoràmic, la macroenquesta del món no lucratiu català, liderada pel Consell d’Associacions de Barcelona i que compta amb la participació de l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia i la Fundació Pere Tarrés.

Aquesta tercera edició continua amb l’esperit de les anteriors, amb un procés de recollida de dades que es realitzarà des del propi sector i arreu de Catalunya, i que comptarà amb una especial mirada a la realitat barcelonina i la dels seus districtes.

En aquest enllaç podeu trobar els informes elaborats fins l’actualitat, a nivell territorial o a nivell sectorial.

Participeu omplint el QÜESTIONARI.