Cercateneus: el joc

Cercateneus: el joc

La Federació d’Ateneus de Catalunya presenta EL JOC CERCATENEUS!

S’activarà el proper mes d’octubre i es tracta d’una ruta per a persones aficionades a la geocerca de tresors amagats al món real. És un joc adreçat a tots els públics i s’hi pot jugar durant tot l’any. Només necessites un dispositiu mòbil amb sistema GPS de geolocalització.

Et proposem descobrir els geoamagatalls amb més història associativa de Barcelona. Si completes la ruta Cercateneus, aconseguiràs de franc el llibre “Ateneus. Cultura i llibertat” (2015), per a que coneguis la història del moviment ateneístic a Catalunya més a fons.

Segueix les instruccions:

1- Requisits tecnològics imprescindibles:

  • El teu dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) ha de disposar de connexió a un sistema GPS per tal d’obtenir les dades de geolocalització de la ruta (també tens l’opció de descarregar i guardar l’itinerari a casa).
  • Descarrega’t l’App Ateneus (apta per a sistemes Android i iOS). A l’apartat JOC hi trobaràs l’enllaç a la plataforma internacional Geocaching.com, on hi trobaràs les coordenades dels geoamagatalls.

2- Requisit material imprescindible:

  • Descarrega’t i imprimeix-te el Passaport Cercateneus (PDF Din-A4) AQUÍ.

3- Cada geoamagatall conté una caixa vermella amb un segell de tinta. N’hem amagat 6 al llarg de la ruta. Quan trobis cada caixa, segella el teu passaport Cercateneus a la casella corresponent.

4- No hi ha cap ordre ni restricció de temps per a visitar els geoamagatalls. Ara bé, si t’afanyes i aconsegueixes completar la ruta sencera (necessites els 6 segells al Passaport), et regalarem (*) un exemplar del llibre “Ateneus. Cultura i llibertat”, dels historiadors Ramon Arnabat i Xavier Ferré.

(*) Podràs recollir el teu exemplar a la seu de la Federació d’Ateneus de Catalunya (plaça Víctor Balaguer, 5 1r Barcelona), de dilluns a divendres (de 9h a 14h i de 16h a 20h – els divendres només en horari de matí).