24 i 25 de setembre: Associa’t a la Festa

24 i 25 de setembre: Associa’t a la Festa

Els dies 24 i 25 de setembre, en el marc de les Festes de la Mercè, la Plaça Catalunya acollirà L’Associa’t a la festa. La proposta oferirà diversos espais on prop de 200 associacions de la ciutat oferiran activitats lúdiques i festives gratuïtes de tot tipus i per a tots els gustos i edats. Descarrega’t el programa complet.

Als ateneus, juguem en família!

La Federació d’Ateneus de Catalunya serà present a la cita el 24 de setembre, de 10h a 14h, a la carpa vermella. Hem preparat una activitat lúdico-familiar oberta al públic relacionada amb el món ateneístic.

També presentarem el nou joc Cercateneus, al que podràs participar a través dels dispositius mòbils amb connexió GPS. Descarrega’t l’App Ateneus (disponible per a sistemes iOS i Android).