Obrim la convocatòria dels Premis Ateneus 2016!

Obrim la convocatòria dels Premis Ateneus 2016!

La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) convoca la vint-i-setena edició dels Premis Ateneus amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç de les entitats culturals, les persones, les empreses i els mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

En total es presenten 6 categories: Premi als Mitjans de Comunicació; Premi a la Creativitat Artística; Premi a la Capacitat d’Innovació; Reconeixement a la Integració Social i Premi Jove, Proposa! (exclusives per a projectes d’entitats membres de la FAC); i Premi al Foment de la participació (oberta a associacions culturals del país).

Cada categoria disposa d’un primer premi de 1.500 € i el guardó simbòlic; un segon premi de 900 € i el diploma acreditatiu; i un tercer premi que atorga el diploma acreditatiu.

Consulta les bases generals i especifíques 2016 en PDF.

NOVETATS 2016

Per facilitar els tràmits, les candidatures es poden presentar exclusivament omplint aquest formulari fins al 10 de novembre de 2016.

D’altra banda, la Federació d’Ateneus reformula aquest 2016 la col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) durant les tres edicions anteriors del certamen. El reconeixement del treball entre entitats federades a la FAC i entitats del sector del voluntariat social català s’eleva a la categoria de Premi a la Integració Social. En total, passen a ser sis les categories reconegudes a l’esdeveniment impulsat el 1989.

A la propera edició també es renova l’acord de col·laboració amb el Diari ARA, el qual farà possible el Premi de la Votació Popular obert a tothom a través d’un web habilitat per a l’ocasió, del 15 de novembre al 4 de desembre de 2016.

L’acte de lliurament dels Premis Ateneus 2016 es realitzarà a mitjans del mes de desembre en un emplaçament emblemàtic de la ciutat de Barcelona, que l’organització confirmarà properament.

 

Descarrega’t el material comunicatiu per difondre a les entitats:

Nota de Premsa Convocatòria Premis Ateneus 2016

Bases generals i específiques 2016

Cartell Premis Ateneus 2016 (genèric)

Cartell Premis Ateneus 2016: Premi a la Integració Social (específic)

Cartell Premis Ateneus 2016: Premi Jove, Proposa! (específic)

Vídeos edicions anteriors

 

 

Patrocini i col·laboració: