Jornada de programadors de la XTAC 2016

Jornada de programadors de la XTAC 2016

El proper 8 d’octubre de 2016 se celebrarà el primer aniversari de la creació de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC), en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa. A la cita hi estan convocades els i les programadors que formen part de la XTAC, projecte impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya el 2015, per a participar en una jornada de treball.

 

La trobada tindrà lloc a “Els Carlins de Manresa” i es planteja com a un espai de valoració del primer any d’existència, alhora que servirà per marcar el full de ruta per a nous projectes de col·laboració entre els 28 teatres membres de la XTAC.

 

8 d’octubre de 2016 /10 h/
CASAL FAMILIAR I RECREATIU ELS CARLINS 
c/Sabateria, 3-5 Manresa
Recordeu també que és important que vingueu tots i totes les membres, i si no pot ser l’interlocutor/a habitual, pot venir una altra persona de la vostra entitat. La qüestió és tenir la informació de primera mà.
Confirmeu la vostra assistència enviant un correu a: xtac@ateneus.cat