Consells d’autoprotecció per a un estiu segur

Consells d’autoprotecció per a un estiu segur

La Direcció General de Protecció Civil inicia la Campanya de sensibilització davant els riscos de l’estiu: revetlles, incendis forestals, onades de calor, seguretat a les platges, fortes pluges i tempestes i contaminació per ozó. Aquestes campanya us informa dels consells més importants davant els riscos de l’estiu, els quals us poden ser útil en les vostres activitats de lleure.

Podeu consultar aquest material divulgatiu amb consells d’autoprotecció als enllaços:

–       Consells davant les revetlles

–       Consells davant els incendis forestals

–       Consells davant les onades de calor

–       Consells per a la seguretat a les platges

–       Consells per al bany en aigües interiors i piscines

–       Consells davant de fortes pluges i tempestes

–       Consells davant la contaminació d’ozó

 

Pel que fa a la seguretat a la platja, disposeu, com en anys anteriors, d’un visor a la pàgina web interior.gencat.cat/estatplatges, que difon en temps real l’estat de les platges i permet als ciutadans saber en tot moment quina és la bandera que oneja.

Per a qualsevol informació addicional o suggeriment podeu contactar amb el Departament d’Interior a través de l’adreça de correu sensibilitzacio.protecciocivil@gencat.cat. També trobareu informació de forma continuada en el twitter @emergenciescat i en el facebook  emergenciescat.