La XTAC ja suma 28 teatres d’entitats!

La XTAC ja suma 28 teatres d’entitats!

La Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya ha incorporat 4 nous teatres (Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona, Casal Cultural Codinenc i Cercle Català de Madrid). Així avui són 28 els teatres que formen part d’aquest projecte que va a l’alça i que connecta les programacions dels espais teatrals de les entitats membres de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Les recents incorporacions es van aprovar a la segona Trobada de Programadors de la XTAC, celebrada el 30 d’abril, en el marc de la Mostra Nacional de Teatre Amateur que se celebra anualment a Pineda de Mar. La cita va servir, a més, per tractar continguts de les programacions d’espectacles en els teatres; crear reclams per l’assistència de públic jove en els espectacles; involucrar la massa social jove en les programacions i fer difusió de la programació entre els socis i la ciutadania en general.

També es va celebrar una xerrada amb Marc Gall de Comedia, empresa especialitzada en comunicació d’esdeveniments culturals (encarregats de la comunicació del Festival GREC de Barcelona, Fira Mediterrània de Manresa, Temporada Alta de Girona), el qual va donar pautes i noves eines per tal d’utilitzar-les en la gestió de públics i de la comunicació de les programacions de les entitats.

Posteriorment, alguns programadors van assistir gratuïtament als espectacles que la Mostra i la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya oferien aquell cap de setmana en diferents punts de la ciutat.

Per tal de formalitzar la inscripció a través del formulari. Per a més informació, podeu contactar amb la XTAC a través del correu: xtac@ateneus.cat.