Els ateneus + APProp

Els ateneus + APProp

Ja pots tenir tota l’actualitat dels ateneus al palmell de la teva mà! 

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha desenvolupat l’aplicació per a dispositius mòbils App Ateneus.

Descarrega’t l’aplicació (disponible per a sistemes iOS i Android) i assabenta’t de totes les activitats que les entitats culturals amb més arrels del nostre país estan programant. Consulta l’agenda i el directori d’entitats federades que, per al moment, es localitzen a la ciutat de Barcelona. Està previst ampliar la informació i incloure les més de 170 entitats associades arreu de Catalunya.

 

Tu fas l’agenda dels ateneus!

Mentrestant, si ets una entitat barcelonina federada , ajuda’ns a omplir l’agenda d’activitats publicant la teva programació periòdicament. Envia’ns un correu a comunicacio@ateneus.cat i t’expliquem com, és molt senzill!

Comparteix aquesta notícies entre les teves amistats i conegudes. Ajuda’ns a difondre l’aplicatiu per les xarxes socials.

Aquesta tecnologia ha estat desenvolupada gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona i GrisArt Media.

Tags: app ateneus