LLUÏSOS D’HORTA, DISTINGIDA AMB LA CREU DE SANT JORDI

LLUÏSOS D’HORTA, DISTINGIDA AMB LA CREU DE SANT JORDI

L’entitat barcelonina Lluïsos d’Horta celebrarà el 6 de setembre la distinció rebuda aquest 2016: la Creu de Sant Jordi, un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya.

En el 150è aniversari de l’entitat, se li reconeix la seva trajectòria com a exponent de la significació del moviment ateneístic català, i també de la promoció continuada de la nostra cultura a partir de l’eficàcia del moviment associatiu. Les activitats culturals, esportives, formatives i d’esbarjo que impulsa, des dels valors de la participació, el voluntariat i el civisme, contribueixen positivament a la dinamització de l’entorn.

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, presidirà l’acte de celebració de la distinció nacional. A partir de les 20 h, l’acte també servirà per celebrar el segle i mig d’existència de l’entitat i la concessió de la llicència d’activitats, després d’un procés d’obres a diferents espais de la seu al carrer Feliu i Codina.

Aquest 2016, el Govern ha concedit la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 13 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.