Renovem el conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística

Renovem el conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística

La Federació d’Ateneus de Catalunya i el Consorci per la Normalització Lingüística han renovat, aquest 2016, el conveni de col·laboració per tal de fomentar l’ús de la llengua catalana i perquè les entitats federades estiguin informades en tot moment de les novetats que ofereix el CPNL .

El CPNL ofereix cursos en català generals presencials i no presencials, també ofereix sessions de sensibilització adreçades al personal d’atenció a públic i per al personal que redacta comunicacions i documents.

Així mateix, el CPNL ha signat conveni amb diferents entitats d’arreu del territori per a la realització de projectes conjunts a favor de la llengua.

Les entitats que estiguin interessades en conèixer-ne més detalls poden contactar amb ateneus@ateneus.cat