Tu fas l’agenda dels ateneus!

Tu fas l’agenda dels ateneus!

Els ateneus programen centenars d’activitats a la setmana que dinamitzen barris i viles d’arreu de Catalunya. Amb la voluntat de difondre-les, la Federació d’Ateneus de Catalunya disposa de l’espai AGENDA al web ateneus.cat, una eina de consulta dels esdeveniments que programen cada dia les entitats federades.

L’agenda és una eina totalment participativa, pel què posem a disposició de les entitats la possibilitat d’incloure i publicar directament les seves activitats.

Aquelles entitats federades interessades en difondre les seves activitats a l’agenda de la FAC poden enviar un correu electrònic a comunicacio@ateneus.cat, per a rebre les noves claus d’accés a l’eina.

Entre tots, fem l’agenda dels ateneus i compartim-la!

Tags: Agenda