SUBVENCIONS DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA PER A L’ATENCIÓ A LES PERSONES

SUBVENCIONS DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA PER A L’ATENCIÓ A LES PERSONES

L’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ha obert la convocatòria de subvencions a favor d’entitats sense finalitat de lucre de l’Àrea d’Atenció a les Persones, per a aquest any 2016.

Aquest línia de subvencions va destinada a finançar projectes que tinguin com a objectiu la inclusió social, la lluita contra la vulnerabilitat de les persones i la promoció de la convivència i el respecte a la diversitat, entre d’altres. Heu de presentar el projecte que considereu que millor s’ajusta al contingut de les Bases 1 i 10 de la convocatòria. No es subvencionaran actes puntuals com: exposicions, congressos, jornades, festes, publicacions, premis estudis o investigacions.

Termini de presentació de sol·licitud: 17 de març de 2016

Consulta la documentació relacionada:

Resum de la convocatòria

Anunci BOPB 26 febrer 2016