Estalvi en les comunicacions diàries de les entitats

Estalvi en les comunicacions diàries de les entitats

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha arribat a un acord amb el distribuïdor oficial de Jazztel empreses a Catalunya del Grup Orange. Aquest acord beneficia als ateneus i tots els associats que siguin autònoms o bé tinguin empresa. A curt termini, volem arribar a un acord per gestionar també la part de residencial. El nostre compromís amb els ateneus i els seus associats és oferir un millor servei i estalvi amb les seves comunicacions diàries.

 

Els avantatges d’aquest acord són els següents:

  • PELS QUE NECESSITIN SOLUCIONS DE TELEFONIA FIXA: A TRAVÉS DE JAZZTEL DONEM TOT TIPUS DE SOLUCIONS DE TELEFONIA FIXA PER A TOT TIPUS D’EMPRESES

Quins avantatges oferim?

  1. Un 20% de dte. durant un any amb productes d’ADSL, Fibra Òptica simètrica de 50 Mb o 200 Mb. Jazztel és l’únic operador que ofereix Fibra Òptica simètrica del mercat.
  2. Un 20% de dte. durant un any amb la quota del Centrex. El Centrex és una centraleta virtual que fa totes les funcionalitats d’una centraleta convencional sense haver de fer una inversió. El centrex de Jazztel està considerat el millor producte de veu IP del mercat actualment.
  3. Aquests productes s’instal·len de manera gratuïta per tècnics especialitzats. Les incidències tècniques o configuracions del servei es fan a través d’un número de telèfon gratuït que només gestiona clients de centrex, pel qual ens permet disposar d’una atenció molt personalitzada al client final. Garantim la qualitat del servei.
  4. Estudis personalitzats per un comercial certificat d’empresa que el visitarà sense cap compromís. Per aclarir tots els dubtes i oferir la millor solució al client.

 

  • PELS QUE NECESSITEN SOLUCIONS AMB TELEFONIA MÒBIL: A TRAVÉS D’ORANGE DONEM SOLUCIONS DE TELEFONIA MÒBIL PER A TOT TIPUS D’EMPRESES

Quins avantatges oferim?

  1. Oferim descomptes entre el 10% i el 51% en funció de la tipologia de l’empresa i les seves necessitats.
  2. Oferim terminals mòbils totalment subvencionats y sense cost amb les tarifes Optima, Optima RPV i Preaprovades.
  3. Estudis personalitzats per un comercial certificat d’empresa que el visitarà sense cap compromís. Per aclarir tots els dubtes i oferir la millor solució al client.
  4. Possibilitat de tenir un gestor personal on-line i un comercial de Desenvolupament que vetlli pel dia a dia de les telecomunicacions de la teva empresa.

 

Per més informació: SISOEM grup | suport@sisoem.cat | 938861047