Subvencions per a la realització de consultories per a entitats culturals

Subvencions per a la realització de consultories per a entitats culturals

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha obert el període per presentar sol·licituds a la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la realització de consultories per a entitats culturals.

Es tracta de fer un estudi de la situació de les diferents àrees de gestió de les entitats, amb l’objectiu de detectar quins són els factors estratègics clau per al seu desenvolupament i formular una sèrie de recomanacions per a la millora de la seva competitivitat.

 

Consulteu el resum de les bases generals de les subvencions per a consultories per a entitats culturals.

Trobareu tota la documentació AQUÍ

 

Recordeu que…

La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) us ofereix un servei integral de tramitació i execució del vostre projecte de consultoria per tal de millorar, potenciar i fer més eficient la vostra entitat. El servei inclou:

1- Tramitació de la subvenció.

2- Seguiment del procés de la subvenció.

3- Realització de la consultoria.

4- Justificació de la subvenció.

El cost del servei de tramitació, seguiment i justificació de la subvenció és de 100 euros + IVA, el qual el podreu imputar en la justificació de despeses de la subvenció, en cas de ser atorgada.

La consultoria serà valorada, realitzada i facturada per un consultor expert en la gestió d’entitats socioculturals que col·labora amb la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Si hi esteu interessats, envieu urgentment un correu electrònic a: ateneus@ateneus.cat