AMARCORD GRUP VOCAL S’INCORPORA A L’ORFEÓ BADALONÍ

AMARCORD GRUP VOCAL S’INCORPORA A L’ORFEÓ BADALONÍ

L’Orfeó Badaloní ha integrat a Amarcord Grup Vocal  dins de les seves activitats, coincidint amb el 95è aniversari de l’entitat.

La relació entre l’Orfeó i el grup vocal es va iniciar ara fa un any quan Amarcord Grup Vocal, a través de la Federació d’Ateneus de Catalunya, va fer una crida per trobar una entitat que els acollís dins del seu projecte i l’Orfeó va donar resposta.  Amarcord va ser finalista de  la segona edició d’Oh Happy Day de TV3, a l’especial de l’Oh Happy Day de la Teva Cançó el desembre de 2015; al Cicle Veus Pedrera Endins a la Casa Milà de Gaudí; a la gala emesa per TVE2 dels Premis Max de les Arts Escèniques 2015 i al concurs Insuperables de TV1, entre d’altres.

Amarcord Grup Vocal destaca per la seva versatilitat a l’hora d’afrontar qualsevol estil musical explorant al màxim la tècnica vocal i unes coreografies plenes de força i vitalitat arribant al públic amb una interpretació honesta i explosiva. Ha aconseguit crear un segell propi que els diferencia i els fa ser únics fent un us de les dinàmiques musicals, efectes i compenetració dels colors de la veu sense renunciar a la coreografia i a la interpretació.