Primera reunió de la Delegació Territorial de Barcelona

Primera reunió de la Delegació Territorial de Barcelona

Les 23 entitats federades de la ciutat de Barcelona estan convocades a la reunió de la Delegació Territorial de Barcelona el proper dissabte, 23 de gener, a les 10:30h, a l’Aula 21 de Ateneu L’Harmonia.

En el marc de la mostra Som Cultura Popular (del 21 al 24 de gener a Fabra i Coats, Barcelona), la Federació d’Ateneus de Catalunya convoca a aquestes entitats a una trobada per explicar el projecte de descentralització de serveis projectat per aquest 2016. De moment, la descentralització ja s’ha fet efectiva amb la Delegació de Ponent i la Delegació de Girona.

Confirmeu assistència: projectes@ateneus.cat.

Lloc: Ateneu L’Harmonia-Casal de Barri de Sant Andreu
Carrer de Sant Adrià, 20 (Fabra i Coats)
informacio@ateneuharmonia.cat
93 256 60 85