«No m’imagino un país sobrevivint sense una cultura popular forta»

«No m’imagino un país sobrevivint sense una cultura popular forta»

El recent nomenat president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont i Casamajó, parla sobre els ateneus, la cultura popular i el món local al número 7 de la Revista Ateneus (desembre 2012): «No m’imagino un país sobrevivint sense una cultura popular forta».

Puigdemont fou president de la de la Comissió de Cultura i Llengua del Parlament durant la IX legislatura; alcalde de Girona per CIU des del 2011 i president de l’Assemblea de Municipis per la Independència (AMI). Llicenciat en periodisme és un apassionat de les xarxes socials i afirma que, des del món local, es podrà dur a terme el canvi de mentalitat necessari per seguir avançant com a país.

Llegeix l’entrevista AQUÍ.