El Coro Sentmenatenc guanya el “Premi Votació Popular 2015”

El Coro Sentmenatenc guanya el “Premi Votació Popular 2015”

L’entitat guanyadora del “Premi de Votació Popular 2015”, gràcies als 337 vots aconseguits a través de la pàgina web habilitada pel Diari ARA, ha estat La Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca (Sentmenat, Barcelona) per la creació d’una secció intergeneracional, La Patilla, que s’encarrega cada dissabte, des de fa més de 7 anys, de reconstruir l’edifici de l’entitat.

El Coro Sentmenatenc rebrà, el 16 de desembre, un diploma distintiu a l’acte de lliurament dels Premis Ateneus 2015, una subscripció durant un any a l’ARA i la col·lecció del CCCB ‘Els grans pensadors contemporanis’. Enhorabona i gràcies a les 58 candidatures presentades i al miler de persones que heu votat a través del portal.