Convocades les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per al 2016

Convocades les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per al 2016

La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2016. A partir del 28 de desembre es podran presentar les sol·licituds.

Ja està disponible la documentació relativa a la convocatòria per tal que les entitats que vulguin presentar-s’hi ja puguin consultar tota la informació necessària per anar preparant les sol·licituds.

Període de presentació de sol·licituds: del 28 de desembre de 2015 al 21 de gener de 2016.

  • La convocatòria encara no ha estat publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i, per tant, encara no s’ha obert el termini per presentar les sol·licituds. La instància, el projecte i els annexos a presentar per sol·licitar la subvenció els trobareu al mateix enllaç a partir del dia 28 de desembre.

 

Consulta les bases generals.

Consulta l’anunci al BOPB.