Dia Internacional del Voluntariat 2015

Dia Internacional del Voluntariat 2015

Cada any se celebra el Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre) per a reconèixer el compromís de les persones voluntàries i les entitats de voluntariat que de manera constant aporten el seu temps i entusiasme per millorar el seu entorn.

Enguany, el Departament de Benestar Social i Família juntament amb la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC), la Federació d’Entitats de Gent Gran de Catalunya (FATEC) i la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR) celebraran l’efemèride el 3 de desembre a la Sala Endesa, situada a l’Avinguda Vilanova 12 – 14 de Barcelona.

L’acte comptarà amb la presència de la vicepresidenta i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté.

Atès que l’aforament és limitat, per assistir a l’acte cal confirmar l’assistència al telèfon 93 882 26 44 o bé fer la inscripció mitjançant el formulari següent: