La FAC estrena programa a Ràdio Ateneu del Clot

La FAC estrena programa a Ràdio Ateneu del Clot

Aquest divendres, 30 d’octubre, hem estrenat el programa “Comunitària”, un espai matinal d’acció, associacionisme i ateneus. Engeguem nova temporada a Ràdio Ateneu del Clot i, des de la Federació d’Ateneus de Catalunya, volem seguir amb la tasca engegada la temporada passada per la meva companya Laura Casas, a l’espai “Entitats s’escriu amb A”. La voluntat d’aquest programa segueix essent la mateixa: impulsar un espai de comunicació AMB i PER A les entitats i associacions catalanes d’arreu del territori a través del format de ràdio de barri i, més enllà de la ciutat de Barcelona (gràcies al servei de podcasts).

Al primer programa ens han acompanyat:

Sara Carro, responsable de l’àrea d’educació i de l’àrea de creativitat i teatre de la cooperativa barcelonina Fil a l’agulla. Aquesta cooperativa genera, a través de diferents metodologies, transformació personal i col·lectiva.

Oriol Hosta, president dels Lluïsos de Gràcia, entitat que aquest mes ha inaugurat la seva seu, a la plaça del Nord de Barcelona, després de passar per unes reformes interiors.

Gràcies a totes dues entitats per acompanyar-nos en l’estrena de la temporada 2015-2016 de l’espai radiofònic Comunitària. Marta Rius condueix i realitza aquest programa en directe cada últim divendres de mes, en directe, d’11h a 12h.

El proper programa s’emetrà el 27 de novembre de 2015. No te’l perdis!

Pots escoltar el podcast del Programa 1 (30/10/2015) AQUÍ.

Logo_Comunitaria