Entitats, justifiqueu les subvencions concedides el 2015

Entitats, justifiqueu les subvencions concedides el 2015

Dubtes amb la justificació d’un ajut?

Terminis per justificar les subvencions concedides el 2015 pel Departament de Cultura:

– Final activitat: abans 30/06/2015>>> presentar justificació fins al 31/07/2015

– Activitats: entre 01/07/2015 i 31/12/2015>>> presentar justificació fins al 31/01/2016

El Departament de Cultura posa al vostre abast un vídeotutorial pensat per esvair els dubtes que es poden presentar a l’hora de justificar un ajut.

Si sou una persona física, una empresa o una entitat sense ànim de lucre i és el primer cop que heu de justificar un ajut concedit pel Departament de Cultura, aquest vídeotutorial us pot ajudar. En aquest vídeo s’explica pas a pas com cal emplenar i enviar a tramitar la documentació justificativa.

Al canal de Youtube d’Ajuts Cultura trobareu també altres vídeotutorials que proporcionen les eines per poder tramitar un ajut des de la sol·licitud del mateix, fins al final del tràmit. Un d’aquests vídeos mostra, pas a pas, com acceptar i obrir una notificació electrònica, a través de la qual el Departament de Cultura us requerirà la documentació justificativa (factures i comprovants de pagament).