La primera xarxa de teatres d’ateneus de Catalunya: 9.300 butaques

La primera xarxa de teatres d’ateneus de Catalunya: 9.300 butaques

En el marc de la Fira Mediterrània, el proper 18 d’octubre de 2015, es presentarà la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) a l’Auditori Plana de l’Om de Manresa. Més d’una vintena d’entitats amb espais teatrals s’han adherit fins ara a la XTAC. Impulsada per la Federació d’Ateneus de Catalunya, aquesta és la primera xarxa de teatres d’ateneus de Catalunya, amb 24 entitats adherides  i 9.300 butaques. A la jornada es constituirà el Consell de la XTAC i s’aprofitarà l’avinentesa per a que cada ateneu pugui presentar el seu teatre i l’activitat que realitza.

També es convidarà a en Joan Morros, membre fundador de l’Associació Cultural el Galliner, entitat encarregada de la programació del Teatre Kursaal de Manresa, per tal de compartir experiències i  tractar diversos temes d’interès sobre les programacions de les entitats.

 

Se celebrarà un dinar amb tots els membres de la XTAC al Restaurant Els Carlins de Manresa (inclòs en el preu).

Els programadors podran gaudir d’invitacions per als espectacles de la Fira Mediterrània durant els dies 15, 16, 17 i 18 d’octubre. Per tal de formalitzar la inscripció, és necessari posar-se en contacte amb la Federació d’Ateneus a través del correu: xtac@ateneus.cat i us donarem instruccions de com realitzar-la de forma gratuïta.

Adreçat als ateneus inscrits a la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya.

Data: 18 d’octubre de 2015

Lloc: Auditori Plana de l’Om  – Manresa

Durada: de 10h a 15h

Preu inscripció: 20 € x persona assistent.
Per reservar plaça en aquesta presentació, cal fer l’ingrés de 20€ per persona assistent al compte:IBAN Federació d’Ateneus de Catalunya: ES59 2100 0835 1202 0036 4124I enviar el justificant de pagament a xtac@ateneus.cat amb el concepte “Presentació XTAC”