Tot a punt per reobrir Lluïsos de Gràcia

Tot a punt per reobrir Lluïsos de Gràcia

Les entitats de la Vila de Gràcia de Barcelona van visitar ahir les noves instal·lacions de Lluïsos de Gràcia, que després de dos anys d’obres ja estan a punt d’enllestir l’equipament. El president de Lluïsos de Gràcia, Oriol Hosta, va fer una visita guiada pel local reformat i ampliat, de 3000m2, tres plantes i terrat, com a mostra prèvia a l’obertura al públic aquest dimecres, 30 de setembre.

“Estem molt orgullosos del què hem aconseguit gràcies a les hores de dedicació de moltes persones. Aquest és un projecte d’implicació i esforç obert a tota la gent del barri de Gràcia”, va dir el president de l’entitat. El projecte d’obres té un pressupost global de 3 milions d’euros, part del qual, segons Hosta, es vol demanar a l’administració local: “considerem que tenim força suficient per exigir, de forma sana, que l’Ajuntament de Barcelona faci una aportació econòmica que ajudi a fer realitat el continent. Nosaltres ja dotarem la nova casa de contingut.

Durant els dos anys que han durat els treballs, els 1.500 socis no han aturat l’activitat als Lluïsos, amb una vintena de seccions, que s’han hagut d’adaptar a un espai provisional.

La inauguració oficial de Lluïsos de Gràcia es farà el 15 de novembre.